Nieuws

Alle 21 plantentafels zijn nu gevuld met door ons opgekweekte vaste- en heemplanten en een ruime collectie rozen in de pot staan in perkjes bijeen op groepen (klimrozen, struikrozen). Ook de zomer is een goede tijd voor nieuwe aanplant, de plant kan zich in de warme grond goed wortelen en zo heeft u een voorsprong op het aankomende jaar.

Tuin & rondleidingen

Op afspraak kunt u als groep ook een rondleiding door de tuin krijgen, hier zijn kosten aan verbonden.

Stokrozen in de theetuin

Rozen verkrijgbaar op de kwekerij

Opgesteld met naam en foto staan ze in overzichtelijke groepen en met ons advies helpen wij u graag met de juiste rozen voor uw tuin. De Rozen in de pot bloeien en de meeste staan in de tuin, om u een indruk te geven

Dit jaar is de lijst uitgebreid met een aantal rozen waar wij zelf nogal van gecharmeerd zijn. Er is ruime keus uit klein -en grootbloemige klimrozen, struikrozen: o.a  botanische, theerozen en oude rozen. Veel moois, voor meer overzicht, kijk op de pagina Rozen.

Op onze facebookpagina www.facebook.com/kwekerij.de.beemd ziet u in een eerder bericht hoe de rozen hier opgesteld staan en er zijn veel foto’s van rozen te zien in het Album Rozen

Wanneer is de theetuin open

Iedere woensdag t/m zaterdag van 9 tot 5 uur.
Bij koud weer biedt een overdekt gedeelte in de theetuin met een houtkachel warmte en beschutting op koude dagen. Geniet daarbij van een verwarmend soepje.

Rozenlijst 2017

Welke rozen wij in 2017 aanbieden kunt u zien op de pagina Rozen. De rozen op deze lijst zijn voorzien van tekst en foto.

Heemplanten en Vaste planten

Naast heemplanten, vaste planten bieden we ook een mooi assortiment klimplanten aan, meest klein tot middelgrote bloemige clematissen. De planten, te veel moois om op te noemen en het aanbod wisselt, zijn ondergebracht in Uitgangslijsten. Deze vindt u op de Heemplanten en Vaste planten pagina, u kunt de lijsten downloaden.

Zoekt u een bepaalde plant bel ons dan, wij kunnen u dan direct informeren of de plant leverbaar is.

Kwekerij de Beemd Tuin & Theetuin

Kwekerij & Tuin: Open van 1 april tot 1 oktober | Theetuin: Open van 1 mei tot 1 oktober
Woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en enkele zon- en feestdagen.

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  info@kwekerijdebeemd.nl  |  Tel: (0595) 424589

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This