Voorjaar 2020

De kwekerij is open, het loopt meestal geen storm en er is genoeg ruimte om rond te kijken. Mochten er toch veel mensen rondlopen probeer dan afstand te houden. Zoekt u een specifieke plant of roos, dan raden we aan voordien een belletje te plegen. Voor vragen of verzoeken: kwekerijdebeemd@hetnet.nl of tel: 0595-424589

In deze tijd kunt u ook een bestelling doorgeven en afhalen, telefonisch is dat het handigst. Betreft het een grote lijst dan kan na een telefoontje een maillijst opgestuurd worden. 

Graag eigen tas of enkele dozen meenemen waarin u de uitgezochte planten mee kunt nemen.

Er bloeien momenteel nog heel wat stinzenbolletjes, o.a anemoontjes, helmkruid en holwortel om er enkele te noemen.

Rozen verkrijgbaar op de kwekerij

Opgesteld met naam en foto staan ze in overzichtelijke groepen en met ons advies helpen wij u graag met de juiste rozen voor uw tuin.

Dit jaar is de lijst uitgebreid met een aantal rozen waar wij zelf nogal van gecharmeerd zijn. Er is ruime keus uit klein -en grootbloemige klimrozen, struikrozen: o.a  botanische, theerozen en oude rozen. Veel moois, voor meer overzicht, kijk op de pagina Rozen.

Op onze facebookpagina www.facebook.com/kwekerij.de.beemd ziet u in een eerder bericht hoe de rozen hier opgesteld staan en er zijn veel foto’s van rozen te zien in het Album Rozen

Rozenlijst 2020

Welke rozen wij in 2020 aanbieden kunt u zien op de pagina Rozen. De rozen op deze lijst zijn voorzien van tekst en meestal ook een foto.

Heemplanten en Vaste planten

Naast heemplanten, vaste planten bieden we ook een mooi assortiment klimplanten aan, meest klein tot middelgrote bloemige clematissen. De planten, te veel moois om op te noemen en het aanbod wisselt, zijn ondergebracht in Uitgangslijsten. Deze vindt u op de Heemplanten en Vaste planten pagina, u kunt de lijsten downloaden.

Zoekt u een bepaalde plant

Bel ons dan 0595-424589 of mail: kwekerijdebeemd@hetnet.nl, wij kunnen u dan direct informeren of de plant leverbaar is.

Kwekerij de Beemd & Tuin

Kwekerij & Tuin: Open van 1 april tot 1 augustus | Op donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  kwekerijdebeemd@hetnet.nl |  Tel: (0595) 424589

 

 

 

 

 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This