Winter 2019

De voorbereidingen voor dit seizoen zijn alweer begonnen en we hopen u weer een mooi assortiment planten en Rozen aan te kunnen bieden vanaf 3 april. Tot die tijd zijn wij gesloten. Dit jaar zijn we open van 3 april tot 1 september, van 3 april t/m juni van woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In de maanden juli en augustus zijn we open op donderdag, vrijdag en zaterdag ook van 9.00 tot 17.00 uur. Ook zullen we enkele Opentuinweekenden van ‘Groei&Bloei’ en ‘Het Tuinpad Op’ open zijn. De datums volgen.

Voor vragen of verzoeken: kwekerijdebeemd@hetnet.nl of tel: 0595-424589

Rozen verkrijgbaar op de kwekerij

Opgesteld met naam en foto staan ze in overzichtelijke groepen en met ons advies helpen wij u graag met de juiste rozen voor uw tuin. De Rozen in de pot bloeien en de meeste staan in de tuin, om u een indruk te geven

Dit jaar is de lijst uitgebreid met een aantal rozen waar wij zelf nogal van gecharmeerd zijn. Er is ruime keus uit klein -en grootbloemige klimrozen, struikrozen: o.a  botanische, theerozen en oude rozen. Veel moois, voor meer overzicht, kijk op de pagina Rozen.

Op onze facebookpagina www.facebook.com/kwekerij.de.beemd ziet u in een eerder bericht hoe de rozen hier opgesteld staan en er zijn veel foto’s van rozen te zien in het Album Rozen

Wanneer is de theetuin open

Van 1 mei tot september: mei en juni van woensdag t/m zaterdag, in de zomermaanden juli en augustus van donderdag t/m zaterdag en enkele Opentuinenweekenden, datums volgen.
Bij koud en nat weer biedt een overdekt gedeelte in de theetuin met een houtkachel warmte en beschutting.

Rozenlijst 2019

Welke rozen wij in 2019 aanbieden kunt u zien op de pagina Rozen. De rozen op deze lijst zijn voorzien van tekst en foto.

Heemplanten en Vaste planten

Naast heemplanten, vaste planten bieden we ook een mooi assortiment klimplanten aan, meest klein tot middelgrote bloemige clematissen. De planten, te veel moois om op te noemen en het aanbod wisselt, zijn ondergebracht in Uitgangslijsten. Deze vindt u op de Heemplanten en Vaste planten pagina, u kunt de lijsten downloaden.

Zoekt u een bepaalde plant

Bel ons dan 0595-424589 of mail: kwekerijdebeemd@hetnet.nl, wij kunnen u dan direct informeren of de plant leverbaar is.

Kwekerij de Beemd Tuin & Theetuin

Kwekerij & Tuin: Open van 1 april tot 1 september | Theetuin open vanaf mei
Kwekerij, tuin en theetuin in April, Mei en Juni open op woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In de zomermaanden Juli, Augustus van donderdag t/m zaterdag open.

 

 

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  kwekerijdebeemd@hetnet.nl |  Tel: (0595) 424589

 

 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This