Zomer 2019

Er bloeien nog enkele rozen naast een veelheid aan planten in de overwegend natuurlijke aangelegde tuin. Zaterdag 20 juli geeft Rik Boehlé een looplezing door de tuin, over de kwekerij en in de theetuin, deelname is gratis en opgave vooraf niet nodig. U kunt zo aansluiten om 11.00 uur ‘s ochtends of ‘s middags om 14.00 uur. 

Ook dit jaar zullen we weer meedoen het Opentuinweekend van ‘Het Tuinpad Op’ aankomend weekend zaterdag en zondag 20 en 21 juli. In de maanden juli en augustus zijn we open op donderdag, vrijdag en zaterdag ook van 9.00 tot 17.00 uur. (dus niet meer op woensdag zoals in de maanden april, mei en juni)

Zomerse wandeling/lezing door de tuin

Zaterdag 20 juli: aanvang ‘s morgens om 11.00 en ‘s middags om 14.00 uur.

Voor vragen of verzoeken: kwekerijdebeemd@hetnet.nl of tel: 0595-424589

Rozen verkrijgbaar op de kwekerij

Opgesteld met naam en foto staan ze in overzichtelijke groepen en met ons advies helpen wij u graag met de juiste rozen voor uw tuin. De Rozen in de pot bloeien en de meeste staan in de tuin, om u een indruk te geven

Dit jaar is de lijst uitgebreid met een aantal rozen waar wij zelf nogal van gecharmeerd zijn. Er is ruime keus uit klein -en grootbloemige klimrozen, struikrozen: o.a  botanische, theerozen en oude rozen. Veel moois, voor meer overzicht, kijk op de pagina Rozen.

Op onze facebookpagina www.facebook.com/kwekerij.de.beemd ziet u in een eerder bericht hoe de rozen hier opgesteld staan en er zijn veel foto’s van rozen te zien in het Album Rozen

Wanneer is de theetuin open

Van 1 mei tot september: mei en juni van woensdag t/m zaterdag, in de zomermaanden juli en augustus van donderdag t/m zaterdag en enkele Opentuinenweekenden: zaterdag en zondag 15 en 16 juni, en op zaterdag en zondag 20 en 21 juli.
Bij koud en nat weer biedt een overdekt gedeelte in de theetuin met een houtkachel warmte en beschutting.

Rozenlijst 2019

Welke rozen wij in 2019 aanbieden kunt u zien op de pagina Rozen. De rozen op deze lijst zijn voorzien van tekst en foto.

Heemplanten en Vaste planten

Naast heemplanten, vaste planten bieden we ook een mooi assortiment klimplanten aan, meest klein tot middelgrote bloemige clematissen. De planten, te veel moois om op te noemen en het aanbod wisselt, zijn ondergebracht in Uitgangslijsten. Deze vindt u op de Heemplanten en Vaste planten pagina, u kunt de lijsten downloaden.

Zoekt u een bepaalde plant

Bel ons dan 0595-424589 of mail: kwekerijdebeemd@hetnet.nl, wij kunnen u dan direct informeren of de plant leverbaar is.

Kwekerij de Beemd Tuin & Theetuin

Kwekerij & Tuin: Open van 1 april tot 1 september | Theetuin open vanaf mei
Kwekerij, tuin en theetuin in April, Mei en Juni open op woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. In de zomermaanden Juli, Augustus van donderdag t/m zaterdag open.

 

 

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  kwekerijdebeemd@hetnet.nl |  Tel: (0595) 424589

 

 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This