Open op afspraak.

 

Planten die u bestelt via E-Mail kan u indien op voorraad op een afgesproken tijdstip afhalen.

 

Rozen verkrijgbaar op de kwekerij

Ruime keus uit klein- en grootbloemige klimrozen, struikrozen: o.a. botanische, theerozen en oude rozen. Veel moois, voor meer overzicht, kijk op de pagina Rozen. Aan de hand van wat u op het oog heeft kunt u ons advies inwinnen en de rozen afhalen, indien voorradig.

Op onze facebookpagina www.facebook.com/kwekerij.de.beemd ziet u in een eerder bericht hoe de rozen hier opgesteld staan en er zijn veel foto’s van rozen te zien in het Album Rozen

Rozenlijst 2021

Welke rozen wij in 2021 aanbieden kunt u zien op de pagina Rozen. De rozen op deze lijst zijn voorzien van tekst en meestal ook een foto.

Heemplanten en Vaste planten

Naast heemplanten, vaste planten bieden we ook een mooi assortiment klimplanten aan, meest klein tot middelgrote bloemige clematissen. De planten, te veel moois om op te noemen en het aanbod wisselt, zijn ondergebracht in Uitgangslijsten. Deze vindt u op de Heemplanten en Vaste planten pagina, u kunt de lijsten downloaden.

Zoekt u een bepaalde plant

Bel ons dan 0595-424589 of mail: kwekerijdebeemd@hetnet.nl, wij kunnen u dan direct informeren of de plant leverbaar is.

Kwekerij de Beemd

Kwekerij De Beemd: Open op afspraak

 

 

 

 

 

 

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  kwekerijdebeemd@hetnet.nl |  Tel: (0595) 424589

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This