Het is zomer, nog enkele rozen bloeien uitbundig en de zomerbloeiende vaste planten sieren nu de tuin.

Wij staan a.s zaterdag met planten en rozen op de markt in Winschoten bij de Rozentuin, laat maar horen als we voor u iets mee moeten nemen. Hier zijn we ook gewoon open.

Verder hebben wij weer een mooie collectie Rozen, kleinbloemige Clematissen en klimplanten staan. Op de pagina Rozen staat de lijst met Struik-en Klimrozen die wij dit jaar aanbieden. Ondertussen vullen de tafels zich met een divers aanbod aan Heem-en Vaste planten.

Voor vragen of verzoeken: kwekerijdebeemd@hetnet.nl of tel: 0595-424589

Rozen verkrijgbaar op de kwekerij

Opgesteld met naam en foto staan ze in overzichtelijke groepen en met ons advies helpen wij u graag met de juiste rozen voor uw tuin. De Rozen in de pot bloeien en de meeste staan in de tuin, om u een indruk te geven

Dit jaar is de lijst uitgebreid met een aantal rozen waar wij zelf nogal van gecharmeerd zijn. Er is ruime keus uit klein -en grootbloemige klimrozen, struikrozen: o.a  botanische, theerozen en oude rozen. Veel moois, voor meer overzicht, kijk op de pagina Rozen.

Op onze facebookpagina www.facebook.com/kwekerij.de.beemd ziet u in een eerder bericht hoe de rozen hier opgesteld staan en er zijn veel foto’s van rozen te zien in het Album Rozen

Wanneer is de theetuin open

Iedere woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag 10 en zondag 17 juni van 10.00 tot 17.00 uur.
Bij koud weer biedt een overdekt gedeelte in de theetuin met een houtkachel warmte en beschutting op koude dagen.

Rozenlijst 2018

Welke rozen wij in 2018 aanbieden kunt u zien op de pagina Rozen. De rozen op deze lijst zijn voorzien van tekst en foto.

Heemplanten en Vaste planten

Naast heemplanten, vaste planten bieden we ook een mooi assortiment klimplanten aan, meest klein tot middelgrote bloemige clematissen. De planten, te veel moois om op te noemen en het aanbod wisselt, zijn ondergebracht in Uitgangslijsten. Deze vindt u op de Heemplanten en Vaste planten pagina, u kunt de lijsten downloaden.

Zoekt u een bepaalde plant

Bel ons dan 0595-424589 of mail: kwekerijdebeemd@hetnet.nl , wij kunnen u dan direct informeren of de plant leverbaar is.

Kwekerij de Beemd Tuin & Theetuin

Kwekerij & Tuin: Open van 1 april tot 1 oktober | Theetuin: Open van 1 mei tot 1 oktober
Woensdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en enkele zon- en feestdagen.

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  kwekerijdebeemd@hetnet.nl |  Tel: (0595) 424589

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This