Vanaf heden, maart 2022 is de kwekerij gesloten voor bezoek en verkoop!

 

Route

Met eigen vervoer Parkeren

Uit richting Baflo: na het Q 8 station volgt een viersprong, rij links, links aanhouden de Schaapweg op. Aan het eind van deze weg parkeren in de berm of op de parkeerplaats, op de hoek Schaapweg – Oudendijk. Vervolg lopend de route via de doodlopende Oudendijk.

Uit richting Uithuizen: net voor het Q 8 station op de viersprong rechts af en direct links de Schaapweg inrijden. Aan het eind van deze weg parkeren (berm of parkeerplaats). Vervolg lopend de route via de doodlopende Oudendijk, wijst zich vanzelf.

Komt u uit de richting Bedum – Onderdendam, neem dezelfde route als de treinpassagier (zie hieronder)

Parkeren: 

Op de hoek Schaapweg – Oudendijk, in de berm of op de parkeerplaats. Of op de Oudendijk daar waar de weg verbreed is en afgezet met een roodwitte afscheiding. Laden en lossen kan direct voor de ingang van de kwekerij, alleen daar. Gelieve niet op de toegangsweg naar de kwekerij te parkeren en/of bij de buren.

Met openbaar vervoer :

Neem de noordelijkste treinlijn Groningen – Roodeschool. Vanaf station Warffum loopt (15 min.) of fietst (5 min.) u via de Stationsweg, de Oosterstraat, de Schaapweg naar de doodlopende Oudendijk, einde Schaapweg links.

 

Kwekerij De Beemd, Tuin & Theetuin De Zonnehoed

Kwekerij de Beemd

Kwekerij De Beemd: Vanaf heden gesloten voor bezoek en verkoop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oudendijk 25  |  9989 EM Warffum |  kwekerijdebeemd@hetnet.nl |  Tel: (0595) 424589

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Share This